Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering handler om å være synlig og relevant. Google søking har fått en økende betydning på beslutninger som skal tas, alt fra hvor man velger å kjøpe varer og tjenester fra, til hvilken restaurant man skal nyte et måltid på. Det er nettopp da det gjelder at din bedrift må vekke interesse hos søkere, og helst listes foran konkurrentene.

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering, også kalt SEO (Search Engine Optimization), handler om å få nettsiden din til å rangere best mulig i søkemotorer som Google. God rangering på google betyr at ditt innhold og nettside listes foran annet innhold fra andre aktører. Google belønner nettsider og innhold som betraktes som relevant for det folk søker.

 

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for din bedrift?

Søkemotoroptimalisering handler om å være synlig og relevant. Google søking har fått en økende betydning på beslutninger som skal tas, alt fra hvor man velger å kjøpe varer og tjenester fra, til hvilken restaurant man skal nye et måltid på. Det er nettopp da det gjelder at din bedrift må vekke interesse hos søkere, og helst listes foran konkurrentene.

For de aller fleste bedrifter er organisk synlighet den største og mest lønnsomme kilden til trafikk. Søkemotoroptimalisering krever betydelig med tid og erfaring, og du vil kunne nyte langvarige effekter av godt gjennomført SEO-arbeid.

 

Hva kan søkemotoroptimalisering gi din bedrift?

• Økt synlighet og trafikk til nettsiden
• Høyere brukeropplevelser
• Flere relevante besøkende som kan gi økt salg

Yoast_Logo_Large_RGB