Nettside

Nettsiden din er ofte kundens første møte med bedriften din.
Førsteinntrykket er da avgjørende om kunden velger å kontakte deg
eller om kunden velger å fortsette jakten videre.

Nettsiden din er ofte kundens første møte med bedriften din. Førsteinntrykket er da avgjørende om kunden velger å kontakte deg eller om kunden velger å fortsette jakten videre.

Har du råd til å ha en nettside
som ikke fungerer?

En fungerende nettside skal gi besøkende en god brukeropplevelse, det skal være lett for besøkende å finne frem, nettsidens design burde være moderne, funksjonelt og mobilvennlig. Det er også viktig at nettsiden responderer raskt når besøkende klikker seg gjennom nettsiden.

 

Fokus på konvertering

Vårt mål er at din nye nettside skal være verdiskapende for bedriften din. Enten det er i form av salg, henvendelser eller at det er enkelt for besøkende å finne frem til informasjonen man leter etter.

Vi hjelper deg med nettside design

Funksjoner

Det finnes ingen begrensinger når det kommer til design og utvikling av funksjonelle løsninger. Kanskje du er ute etter en funksjon for timebestilling over nett? eller kanskje du ser etter en funksjon for å selge nettbaserte kurs?. Uansett hvilke funksjoner du har behov for så finner vi alltid den beste løsningen til ditt formål.

Markedsføring og synlighet

For å lykkes med en nettside er det viktig at nettsiden er funksjonell, brukervennlig og gir besøkende en god opplevelse. Men, det hjelper lite med en god nettside om den ikke blir sett av kundene dine. For å oppnå gode resultater for salg og henvendelser må nettsiden være synlig for dine kunder. Google annonser og Søkemotoroptimalisering er viktige hjelpemidler som vil bidra til økt synlighet og tilstedeværelse i søk på Google. 

Bedriften din kan også oppnå gode resultater med treffsikre annonser på sosiale medier som facebook. Facebook har en enorm rekkevidde, og er en god kanal for å skape engasjement og handlinger. Du kan nå frem til nye målgrupper, samtidig som du kan styrke forholdet ditt til eksisterende kunder.

Vi optimaliserer annonse resultater på Google og Facebook gjennom kontinuerlig testing, måling og analyse. Vi hjelper deg også med grafisk design og innholdsproduksjon for annonsene.

Teknisk drift

Bruk tiden på det du gjør best, og overlat den tekniske driften av nettsiden til oss.
Vi sørger for nettstedsikkerhet, maksimal ytelse, samt holder WordPress og utvidelser oppdatert.

Maksimal ytelse

Nettstedsikkerhet

Oppdateringer

Teknisk Support

Opplæring

Vi sørger for å gi deg opplæringen som er nødvendig for at du kan administrere nettsiden.
Vi vil iløpet av 2020 lansere en brukermanual for administrasjon av WordPress som alle kunder vil få tilsendt