Google annonser

Søkemotorannonsering er ofte den mest lønnsomme formen for markedsføring siden du treffer potensielle kunder som gjerne allerede er i shoppingmodus. Vi hjelper bedriften din med å være tilstede på Google i det øyeblikket det foretas et søk etter et produkt eller en tjeneste du tilbyr.

Søkemotorannonsering er ofte den mest lønnsomme formen for markedsføring siden du treffer potensielle kunder
som gjerne allerede er i shoppingmodus. Vi hjelper bedriften din med å være tilstede på Google i det øyeblikket det
foretas et søk etter et produkt eller en tjeneste du tilbyr.

Søkemotorer i Norge

Søkemotorer har blitt den største kanalen for kjøp av produkter og tjenester i Norge. Omtrent 85 prosent av nordmenn bruker en søkemotor en eller flere ganger i løpet av en dag. Vi antar også at det gjøres mellom 25-50 millioner søk i Norge hver eneste dag. Det er da altså ingen andre kanaler som har like stor rekkevidde som det søkemotorer har.

 

Hvorfor er Google viktig for din bedrift?

Når folk trenger prisoverslag på elektriker arbeid, skal kjøpe en ny tv, finne en restaurant eller et tatoverings studio, starter ofte dette med et Google søk. Det er viktig at din bedrift er tilstede i det øyeblikket det foretas et søk etter et produkt eller en tjeneste du tilbyr. Søkemotorannonsering er ofte den mest lønnsomme formen for markedsføring siden du treffer potensielle kunder som gjerne allerede er i shoppingmodus.

En god rangering på Google kan være avgjørende på om potensielle kunder vil finne bedriften din, de aller fleste som søker etter produkter og tjenester går aldri videre til neste side, derfor er det viktig med høy rangering og at bedriften din er tilstede på første siden av søket.

Google annonser kan også målrettes mot målgrupper basert på demografi og geografi.

google-ads-logo
Advertising-Agencies-Bahrain

Vi optimaliserer annonse resultater gjennom kontinuerlig testing, måling og analyse. Vi hjelper deg også med grafisk design og innholdsproduksjon for alle dine Google annonser.

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

• Søkeordanalyse 
• Søkemotorannonsering
• Søkeord annonsering
• Tekst -og bildeannonsering i displaynettverket
• Google Shopping
• Annonseadministrasjon