Facebook annonser

Facebook har en enorm rekkevidde, og er en god kanal for å skape engasjement og handlinger. Du kan nå frem til nye målgrupper, samtidig som du kan styrke forholdet ditt til eksisterende kunder. Vi hjelper deg med å oppnå resultater med markedsføring gjennom Facebook.

Facebook har en enorm rekkevidde, og er en god kanal for å skape engasjement og handlinger.
Du kan nå frem til nye målgrupper, samtidig som du kan styrke forholdet ditt til eksisterende kunder.
Vi hjelper deg med å oppnå resultater med markedsføring gjennom Facebook.

Facebook i Norge

De aller fleste har i dag en profil på facebook og de fleste bruker mye tid hver eneste dag på facebook. Ifølge Ipsos så har over 3,4 millioner nordmenn en facebook profil, og 83% sjekker profilen sin daglig. Det vil si at over 2,8 millioner nordmenn ser en eller flere annonser på facebook daglig. Det er ingen andre sosiale medier som har like stor rekkevidde som Facebook i Norge. 

Hvordan kan facebook annonser hjelpe din bedrift?

Facebook har en enorm rekkevidde, og er en god kanal for å skape engasjement og handlinger. Du kan nå frem til nye målgrupper, samtidig som du kan styrke forholdet ditt til eksisterende kunder.

Bedriften din kan oppnå gode resultater med treffsikre annonser på facebook. Facebook gir deg muligheten til å treffe eksakte målgrupper med betalte annonser. Vi kan optimalisere annonsens budskap mot relevante målgrupper basert på demografi, geografi, interesser og mye mer. Vi kan også mål-styre annonser mot dem som for eksempel har foretatt en handling på nettsiden din.

Det er mange muligheter for annonsering på facebook, det er også viktig å finne ut av hva man vil oppnå med annonseringen. Ønsker du å skape engasjement eller handling? Vi hjelper deg med å oppnå målet.

Vi optimaliserer annonse resultater gjennom kontinuerlig testing, måling og analyse. Vi hjelper deg også med grafisk design og innholdsproduksjon for dine facebook annonser.

 

Vi kan hjelpe deg med:

• Treffsikre annonser
• Målgruppeanalyse
• Annonseproduksjon
• Planlegging og annonsekjøring
• Annonseadministrasjon